7/12/2015

Magic Mike XXL


Tytöt... Valehtelematta voin sanoa teidän kaikkien puolesta, että tätä elokuvaa on odotettu. Ja pitkään. Magic Mike XXL on vihdoin täällä!!


Kävin katsomassa leffan viime perjantaina ja leffaseurakseni sain Ennin.♡


☆ 4/5 

Oikeastaan heti ensimmäisen Magic Miken nähtyäni odotin jo jatko-osaa, sillä ykkönen jätti jopa vähän kylmäksi. Leffa ei tuntunut etenevän, juoni oli mielestäni vähän sekava ja kuvakulmat/sävytys liian indie makuuni. Toisaalta, nämä voivat olla vain vanhoja mielikuviani, koska näin elokuvan viimeksi kun se ilmestyi vuonna 2012. Tämä toinen sen sijaan räjäytti potin! Hyvää huumoria ja lihaksikkaita miehiä, mitä muuta sitä elokuvalta voisi edes toivoa? No, ehkä juonikuvio olisi taas voinut olla hieman mielikuvituksekkaampi.

Elokuvasta itsestään täytyy vielä sen verran nostaa esiin, että oli hienoa huomata, ettei leffassa keikaillut vain mallin laihoja kaunottaria, vaan myös runsaita, lihavia ja kurvikkaita naisia (miten sen nyt kukin haluaa ilmaista). Se teki elokuvan katselusta mielekkäämpää. Musiikkiraita oli yhtenäinen ja sopi seksikkääseen tunnelmaan. Leffa oli kokonaisuudessaan rento ja hauska. Kaiken sen naurun ja vähäpukeisten miesten keskellä popcornit jäivät lähestulkoon syömättä, and I'm telling ya, se on jotain, mitä tälle popparihirmulle harvoin tapahtuu! Lopussa Channing Tatumin katse antaa vihiä, että lisää on luvassa... Ja sehän passaa!


Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti