7/08/2015

Oh Summer Days

Työt. Kirjoitukset. Suomen kesä. Siinä kolme suurinta syytä miksi en ole lähiaikoina ollut niin aktiivisesti postaamassa. Lukeminen stressaa ja tuntuu että päivät kuluvat ja kesä ehtii loppua ennen kuin se alkoikaan! No, jotain positiivista: Magic Mike XXL on vihdoin tullut elokuviin. En aio valehdella, sillä tätä on odotettu ja kauan. Lisäksi mikäli säät jatkuvat näin kurjina, leffassa käynti saattaa olla mielentilalleni juuri sopiva aktiviteetti.

Valitus sikseen - vielä on kesää jäljellä! Ja vaikkei kauniita päiviä tulisikaan, ainahan voin lukea kirjoituksiin altaan reunalla drinkkiä siemaillen... Parin viikon päästä Espanja kutsuu! ;) Ah, ainakin siellä saan taatusti nauttia auringon lämmöstä. Sitä odotellessa otetaan hyppy viime viikon perjantaihin, jonka vietimme Petterin kanssa Stadikalla rentoutuen.

Shades on point. Babe



Lopuksi vielä parit tsemppiquotet kaikille samassa veneessä oleville syksyn kirjoittajille. You can do it!

Bisous,
Ida Christine




2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :)

    Mitä aineita kirjotat syksyllä (entä keväällä) ja millaisia arvosanatavoitteita sulla on niiden suhteen? :) tsemppiä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä olisi luvassa B-ruotsi ja historia. Oon aina kokenut olevani tosi hyvä ruotsissa ja ylipäätään kielissä, joten sen suhteen on myös tavoitteet korkealla ja tähtään laudaturiin. Historiasta sen sijaan kelpaa "huonompikin" arvosana, sanotaan vaikka M.

      Keväällä kirjoitan äikän, B-ranskan, enkun ja yhteiskuntaopin. Kielten osalta pyrin taas saamaan L:n, mutta yh on osoittautunut mulle sen verran haastavaksi, että siitä kelpaa M tai C. Kiva, että kysyit ja kiitos tsemppauksesta! :)

      Poista