10/05/2014

Hello October, hello blogging!

Olen tullut siihen tulokseen, että "ranskalaisteemainen" blogisuunnitelmani saa nyt jäädä. Idea oli ihan mukava, mutta sen ylläpitäminen olisi syönyt entistä enemmän aikaani eikä homma toiminut ollenkaan. Tiedän, että moni lukijoistani on jo tähän mennessä kyllästynyt minuun ja blogini laiminlyömiseen täysin, mutta nyt mulla on teille hyviä uutisia!

Aion muuttaa La Donzellesta tyylikkään ja yksinkertaisen blogin, jossa postaan viikottain keskittyen muotiin, kauneuteen, ruokaan ja elämääni. Eli samaan tapaan kuin ennenkin, mutta tälläkertaa runsaammilla kuvilla, lyhyemmillä teksteillä ja aikaväleillä, jotta pystyn ja ehdin pitämään blogin oikeasti pystyssä. Toivottavasti pidätte muutoksesta, I'll make it work!


Keskiviikkona olimme Petterin kanssa Helsingissä. Koeviikko oli saatu päätökseen ja pääsin hyvillä mielin kiertelemään vaatekauppoja :) Petteri, kumma kyllä, etsi vain epätoivoisesti istumapaikkoja sovituksieni ohella...Nahkatakki Lindex | Toppi Vero Moda | Huivi Alanian bazaarilta | Housut Bershka
Hanskat Kappahl | Nilkkurit DinSko
Kynsilakat L'Oréal Paris

Tässä myös viimeviikon graafiset kynnet :) Oli kiva pitkästä aikaa taiteilla ja nähdä vähän vaivaa, noita kun tuntitolkulla teippien kanssa näpertelin... Idean kuvioon sain yllätys, yllätys We Heart It:sta. Tykkäsin sävyistä tosi paljon ja muotokin korosti kynsien syksyisyyttä! Vaikea sanoa tuon harmaan lakan "lateksivaikutuksesta", sillä musta se näytti ihan normaalilta.

Siinä kaikki tältä erää, olipas kiva päästä postailemaan. Ensi viikkoon!

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti