7/03/2016

Picnic at Suomenlinna


Säätiedotuksen näyttäessä vihreää valoa helteiselle viikonlopulle ei kahdesti tarvitse miettiä missä viettää aurinkoinen lauantai. Keräsimme Petterin kanssa viltit sun muut tarpeet ja suuntasimme eilen piknikille Suomenlinnaan - kaupan kautta tietenkin. Sisämaan kasvattina en ollut koskaan ennen käynyt Suomenlinnassa, joten uuden paikan näkeminen ja kesäisen piknikin järjestäminen yhdistyivät samalla yliviivattavaksi summer bucket listiltä! Upeissa maisemissa hoitui myös pikainen asukuvailu, josta lisää heti huomenissa.

Ainakin suppailun kokeileminen, englanninkielisen kirjan lukeminen ja someton päivä puuttuvat vielä tämän suven suoritusmerkinnöistäni. Lisää mahtavia to-do -ideoita bongasin Ainon blogista, tsekatkaapa se! Entä mitä juttuja TE olette suunnitelleet tai jo toteuttaneet tämän kesän aikana? Olisko suosituksia? :) Kertokaa kommenteissa!



Bisous,
Ida Christine 

4 kommenttia:

  1. Mun summer pucket listalla oli myös käydä suomenlinnassa picnikillä ja se onneksi jo tapahtui, vielä korkeasaari ja lintsi puuttuvat sekä kaupunkiloma. Niin ihania kuvia sun koko blogi täynnä kaunotar♥

    http://by-rosejuliet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Korkeasaari olis aika kiva myös ja Petteri sitä jo mulle ehdottikin haha! Oii, onkos matka jo varattu vai vasta kohdetta metsästämässä? Wieniä voin ainakin suositella, mikäli kaupunki ei oo vielä tuttu :) Kiitos paljon kehuista, samat sanat takaisin! XX

      Poista
  2. Ihania kuvia<3 Haluaisin itsekin käydä piknikillä suomenlinnassa, näyttää niin kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana XX Ehdottomasti, paikka oli niin kaunis ja vehreä! Oli siellä muutama aika suloinen kahvilakin, joissa täytyy pistäytyä heti ensi kerralla..!

      Poista