6/24/2015

Daily Detox Drinks

Olen vasta lähiaikoina oppinut miten tärkeää kehon nestetasapainon ylläpitäminen on etenkin kesäisin. Vaikka Suomen kesä onkin sateisimmasta päästä, juomista ei saa unohtaa! Ja mikä voisikaan tehdä veden juomisesta mukavampaa, kuin hedelmien ja marjojen lisääminen makua tuomaan. :)

Pinterestiä selailleena olen törmännyt monesti näihin ns. detox vesiin, ja nyt kesän koittaneena paloin halusta kokeilla niitä kotona. Nimen yksinkertaistamiseksi nämä juomat ovat siis terveellinen VEDESTÄ koostuva vaihtoehto muille virvokkeille, ja samalla ne puhdistavat kehoa toksiineista. Hedelmien ja marjojen kautta saat myös varsinaisen vitamiinipommin. Terveellinen ei koskaan ole ollut näin helppoa! Tässä muutama makuyhdistelmä kaikkien kokeiltavaksi. :)


Sopivia hedelmiä ja mukivaihtoehtoja detox juomien tekoon :)


Mansikka-lime

5-8 tuoretta tai pakastettua mansikkaa
2 siivua limeä
vettä

Drinkki maistui entistä paremmalta, kun joukossa oli jäisiä pakastemansikoita. Suosittelen ehdottomasti jokaiseen juomaan jääpaloja niiden raikastamiseksi!


Sitruuna-kurkku

2 siivua sitruunaa
5-8 siivua kurkkua
vettä

Tämä on detox juomien ehkä perinteisin yhdistelmä. Sitruunaa, tai muitakaan kirpeitä hedelmiä, ei kannata lisätä juomiin liikaa, jottei mausta tule liian hallitseva.


Vesimeloni-kiivi

5-8 palaa vesimelonia
2-3 viipaletta kiiviä
vettä

Ihanan raikas juoma lempihedelmistäni! Ensi kerralla laitan tännekin mukaan jäitä, ja otan juoman mukaan lähtiessäni ulos nauttimaan kesäauringosta! :)

Mikä on teidän suosikkijuomanne näin kesäisin?

Bisous,
Ida Christine
2 kommenttia: