5/10/2015

Spring Feels

Kuluneet viikot ovat olleet melko rankkoja koulun suhteen. Kalenteri pursuaa deadlineja, ja joka päivälle on jokin on sanakoe. Itsenäisten kappaleiden, läksyjen, kirjoitelmien ja muiden projektien ohella on ollut haastavaa tehdä aikaa postaamiselle. Epävakaa sääkään ei ole inspiroinut liikkumaan ja nauttimaan ulkoilmasta.


Tänään oli kuitenkin erityisen hyvä päivä. Heräsin ilman kelloa auringonvaloon ja vaeltelimme metsässä Jallun kanssa. Etenin ansiokkaasti myös kouluhommissa. Iltapäivällä kävin hakemassa Lippulaivan Kukkakaaresta ruusuja äidille huomista Äitienpäivää varten. Matkalla bussipysäkille en voinut olla räpsimättä muutamaa kuvaa kadun toisella puolella kukoistavista kirsikkapuista. Eivätkö olekin kauniita?


Kaunis päivä ja kimppu tuoreita kukkia - varma tapa tulla paremmalle tuulelle! En malttanut olla hyödyntämättä aurinkoista keliä, ja niimpä vetäisin jalkaani balleriinat. Likaiset ja vanhat ne ovat, mutta eipä sillä väliä. Ne muistuttavat tulevasta kesästä, ja siitä että lopussa kaikki ahkera uurrastus palkitaan. 

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti