1/27/2015

My 18th Birthday

24.1. lauantaiaamuna kello 9:10 heräsin hyvin viisaana, kokeneena ja aikuisena. No, ehken sentään. Oli siis syntymäpäiväni ja ensimmäinen päiväni täysi-ikäisenä! Yayy! Juhlatunnelma alkoi heti aamusta, kun sain aamupalan tarjoiltuna sänkyyn.Vuohenjuustoleivät ja hedelmäsalaatti oli ehkä täydellisin aamiainen ikinä.


Puolenpäivän aikaan lähdimme perheen kera stadiin ja kävimme syömässä Haraldissa. Tilasin härän sisäfileepihvin ja annos oli suorastaan herkullinen. Joinpa siinä samalla myös ensimmäisen laillisen siiderini :D


Synttärilahjaksi sain Petteriltä W7 In The Buff -luomiväripaletin. Sen ihanat nudesävyt toimivat niin arkeen kuin juhlaan; juuri sellainen kokonaisuus, jota olin pitkään kaivannutkin :) Mammalta sain vielä kaupungilla koruja Bijou Brigittestä iltaa varten. Rakastan noiden korvakorujen safiirinsinisiä kiviä! Ne kyllä mätsäsivät loistavasti mun sähkönsinisen mekon kanssa ;)


Mekko Bubbleroom (Josefine Dress)


Päästyäni kotiin aloin kiireellä valmistautua iltaa varten. Olimme sopineet tyttöporukkamme kanssa että aloiteltaisiin iltaa meidän kerhotilalla, jonka jälkeen olisi vuorossa tunnin hohtokeilaus Sellon Bowl Circuksessa. Harmillisesti osa tyypeistä ei ehtinyt siihen aikaan vielä paikalle, mutta mamman tekemä suuuper ihana valkosuklaa-Daim -kakku saatiin silti melkein kokonaan syödyksi! Mansikkaboolikin oli kova sana :P Itselläni matkassa mukana oli myös Barefoot Bubbly Pink Moscato -kuohuviini. Suosittelen!


Ilta oli älyttömän kiva (lukuunottamatta pieniä mutkia matkassa) ja ehdottomasti samalla porukalla joku kerta uudestaan! :) Baariin en ikävä kyllä illalla päässyt synttäreitäni juhlistamaan, sillä kaikki mukana olleet kaverit olivat alaikäisiä... Toisaalta ei se maailma siihen kaatunut; onhan tässä koko loppuelämä aikaa bailata!


Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti