10/29/2014

Wicked Kitty

Ajattelin tehdä tällaisen ihan pikaisen postauksen tulevan perjantain halloween-asustani. Tänä vuonna päätin olla musta kissa, ja nimesin itse lookin "Wicked Kitty":ksi. Asu on siis lähdössä huomenna mukaan risteilylle, joten on siksi vähän rohkeampi ;)





Kisunkorvat Punanaamio | Paljettirusetti Punanaamio | Nahkatoppi kirpputori | Hame Gina Tricot | Verkkosukkahousut Punanaamio | Silkkihansikkaat Glitter | Korokepohja-avokkaat H&M



Toivottavasti tästä oli apua, jos joku vielä miettii sopivaa asua vaikka halloween-juhlia varten :) Happy Halloween everyone!

Bisous,
Ida

10/26/2014

Coats of the season

Tässä lupaamani takkipostaus! Porvoon kirppareita kierrellessä mulla kävi suunnaton tuuri, kun löysin kolme takkia syys/talvikautta varten! Näillä takeilla saa mahdottoman hyvin vaihtelua tyyliin kuin tyyliin, eikä kylmemmillä loppusyksyn keleillä tarvitse enää värjötellä pelkällä nahkatakilla. Kaiken kukkuraksi ostokseni olivat varustettu unelmahinnoin: kaikki kolme maksoivat alle 30€!


1. DARK GREY WOOLEN JACKET
(15€)




Takki numero yksi on ihana tummanharmaa villakangastakki. Sävy ja lyhyt malli tekevät takista varsinaisen kameleontin; sen voi yhdistää niin asiallisemman kuin rennommankin asun kanssa. Taskujen, kauluksen, ja selän resoriyksityiskohdat, sekä kultareunaiset napit luovat takkiin hieman yksilöllisyyttä. Must have!


2. CLASSIC WOOL TWEED JACKET
(2,50€)




 Toinen takkilöytöni on ajaton tweed-takki. Tykkään paljon takin kirjavasta kuosista, joka henkii klassisuutta ja ratsastajatyyliä. Suurten, tummien nappien rivistöt saavat myös aikaan suloisen ja lämpimän vaikutelman. Takki on kuin luotu syysmaisemaan!


3. LONGLINE PLUM COAT
(5€)








Täytyy myöntää, että listan viimeinen takki on ehdoton suosikkini. Se ei ehkä ole monikäyttöisin, mutta siinä on asennetta. Pitkä, luumun värinen takki erottuu joukosta ja toimii yksinkertaisten asujen huomionkiinnittäjänä. Ostin pari päivää sitten tarkoituksella takkiin sopivaa huulipunaa, ja se viimeisteli kylmän ja tuiman lookin.

Mistä takista te tykkäätte eniten? :)

Bisous,
Ida

10/19/2014

Small town spirit

Vietimme perheeni kanssa syysloman viimeisen viikonlopun Porvoossa. Olikin mukavaa, että sai vähän muutakin tekemistä, kuin vain telkkarin katsomista, herkkujen mässäämistä ja koulujuttujen raatamista. Ahkerana opiskelijana otin kuitenkin muutamia kirjoja matkalle mukaan, jotta sain iltaisin luettua tuleviin testeihin.




Porvoo on aina tuntunut mulle jotenkin erityiseltä kaupungilta, vaikken ole edes asunut siellä. Kaikki Vanhan kaupungin kaduilla olevat pikkuputiikit ja ihanat vanhat puutalot luovat vain tunnelman, jota on vaikea tavoittaa muualla. Varsinkin joulun aikaan Porvoo on kauneimmillaan! Enkä oikeastaan tiedä, miks meillä on aina tapana poiketa Porvoossa, se on kai vaan jäänyt tavaksi. :)




Perjantaina lähdimme siis heti kiertelemään Porvoon Vanhaa kaupunkia. Myös vaari ja hänen naisystävänsä liittyivät seuraamme. Kuljimme ihania pikkukujia ja kävimme kahvilla Porvoon paahtimossa. Joenvarrella ihasteltiin kaunista päivää ja otettiin paljon kuvia muistoksi. :)







Jokainen sisustusliike täynnä toinen toistaan ihanampia esineitä ja astioita! Meinasin taas sortua ostamaan oven nuppeja, mutta eniten mielenkiintoni herätti nuo ns. ”quotetaulut”.





Nahkatakki Lindex | Housut Kappahl | Bootsit Sko Punkten | Salkku kirpputori | Houndstooth huivi Gina Tricot | Nahkahanskat Lindex






Lauantaina ruoka maittoi! Täyttävän hotelliaamiaisen jälkeen saimme nauttia Café Helmen porkkanakakuista (ovat muuten lempparini siellä) ja lämpimästä teestä. Illalla valitsimme ruokapaikaksi Rafael's Steak Housen. Päätin repäistä, ja tilasin ensimmäistä kertaa hevosenlihaa! En joutunut katumaan valintaani, sillä pihvi osoittautui ylivoimaisesti parhaimmaksi, mitä olen koskaan maistanut. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ;)


Lauantaina kuvailut jäi aika vähälle, sillä kamerasta loppui akku jo puolenpäivän maissa, enkä tietenkään ollut muistanut ottaa laturia mukaan… Noh, siinä joitakin otoksia eiliseltä.

Sunnuntaina lähdimme heti aamupalan jälkeen käymään parilla kirpputorilla. Pitkien etsintöjen jälkeen onnistuin löytämään en vain yhtä, vaan kolme villakangastakkia! Oon ihan onnesta soikeena, ja aionkin postailla niistä, ja muista löydöistäni teille myöhemmin. :) Viikonloppu oli kokonaisuudessaan mukava ja oli tosi kiva saada viettää aikaa perheen kesken. Nyt jaksaa taas palata arkeen!

Bisous,
Ida Christine

10/12/2014

Feeling fall

Kaunis ruska, raikas ilma, pimenevät illat, lämpimät teehetket ja mukavat neuleet. Syksy on ihanaa!

Ansaittu syysloma alkoi perjantaina ja vihdoin on aikaa rentoutumiseen ja haaveiluun. Tai niinhän sitä luulisi... Kouluhommia riittää yllin kyllin, sillä syysloman jälkeinen viikko tulee olemaan rankka paluu arkeen. Historian ja yhteiskuntaopin testit, englannin sanakoe, kaksi ruotsin esseetä ja Tuntemattoman Sotilaan lukeminen vain odottavat oikeaa hetkeä... Koulu on pelannut korttinsa taitavasti.

Siitä huolimatta unohdin eilen hetkeksi kaiken kouluun liittyvän ja kävin Sellossa. Äidin avustuksella ostin uudet nahkahanskat, sillä kuten tavallista, onnistuin hukkaamaan edelliset jo kahden viikon jälkeen ostamisesta... Mukaan tarttui myöskin upea punainen neule ja uusi muhkea huivi talvea varten. Niistä lisää tulevissa postauksissa. Tässä kuvia lauantain asusta :)





Muutamien harmaiden ja sateisten päivien jälkeen syysaurinko pilkahti taivaalla ja paransi koko päivän :) Myös luonto tuntui kauniimmalta, eikä hymyä ja hyvää mieltä voinut estää mikään!






Neule H&M | Farkut Lindex | Kengät DinSko | Laukku Michael Kors (ei aito) | Hanskat Lindex


 Aurinkoista ja ihanaa syyslomaa kaikille!

Bisous,
Ida Christine

10/05/2014

Hello October, hello blogging!

Olen tullut siihen tulokseen, että "ranskalaisteemainen" blogisuunnitelmani saa nyt jäädä. Idea oli ihan mukava, mutta sen ylläpitäminen olisi syönyt entistä enemmän aikaani eikä homma toiminut ollenkaan. Tiedän, että moni lukijoistani on jo tähän mennessä kyllästynyt minuun ja blogini laiminlyömiseen täysin, mutta nyt mulla on teille hyviä uutisia!

Aion muuttaa La Donzellesta tyylikkään ja yksinkertaisen blogin, jossa postaan viikottain keskittyen muotiin, kauneuteen, ruokaan ja elämääni. Eli samaan tapaan kuin ennenkin, mutta tälläkertaa runsaammilla kuvilla, lyhyemmillä teksteillä ja aikaväleillä, jotta pystyn ja ehdin pitämään blogin oikeasti pystyssä. Toivottavasti pidätte muutoksesta, I'll make it work!


Keskiviikkona olimme Petterin kanssa Helsingissä. Koeviikko oli saatu päätökseen ja pääsin hyvillä mielin kiertelemään vaatekauppoja :) Petteri, kumma kyllä, etsi vain epätoivoisesti istumapaikkoja sovituksieni ohella...







Nahkatakki Lindex | Toppi Vero Moda | Huivi Alanian bazaarilta | Housut Bershka
Hanskat Kappahl | Nilkkurit DinSko




Kynsilakat L'Oréal Paris

Tässä myös viimeviikon graafiset kynnet :) Oli kiva pitkästä aikaa taiteilla ja nähdä vähän vaivaa, noita kun tuntitolkulla teippien kanssa näpertelin... Idean kuvioon sain yllätys, yllätys We Heart It:sta. Tykkäsin sävyistä tosi paljon ja muotokin korosti kynsien syksyisyyttä! Vaikea sanoa tuon harmaan lakan "lateksivaikutuksesta", sillä musta se näytti ihan normaalilta.

Siinä kaikki tältä erää, olipas kiva päästä postailemaan. Ensi viikkoon!

Bisous,
Ida Christine