5/31/2017

Groovy Baby

Viime kuussa Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Dayssa pääsin tutustumaan Instrumentariumin pisteellä Heritagen uuteen kehysmallistoon. Tämä Spectacles of time -mallisto henkii ajattomuutta sekä nostalgiaa menneiltä vuosikymmeniltä. Lisäksi kaikki malliston laadukkaat kehykset ja aurinkolasit on valmistettu Italiassa. Voitte siis kuvitella intoni, kun sain mahdollisuuden toteuttaa Instrumentariumin kanssa tämän yhteistyöpostauksen ja samalla kertoa teille lisää rakkaudestani 1960- ja 1970-luvun tyylivaikutteisiin.

Kuva: Sanni RiihimäkiOmaksi suosikikseni nousivat nämä pyöreälinssiset lasit. Tyylillisesti huomaankin usein olevani se joukon "hippi", joka rakastaa hapsuja, trumpettipaitoja ja leveälahkeisia farkkuja. 60- ja 70-luvuissa on vain jotain joka iskee mun taivaanrannanmaalari-persoonaan. Seitkytluvun rokkivibat ovat myös iso osa mun tyyliä: Nahkahameessa ja kipparilakissa tunnen aina oloni itsevarmimmaksi. Austin Powersin sanoja lainaten ”Groovy Baby” voisi hyvinkin määritellä mun tyyliä etenkin näin kesän tullen. Vaaterekki täyttyy jatkuvasti sateenkaaren eri värein ja pian otsalla keikkuu kauan himoitsemani Ray Banin Metallic Round-blehat. I’m ready for you Summer!


PS. Jos teillä ei ole hajuakaan kuka on Austin Powers, niin tehkää itsellenne palvelus ja katsokaa yksi niistä leffoista. Hahah ette tule pettymään!

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti