3/14/2017

#Citypie: Helsingin rehellisin kahvila

Kuukauden jälkeen palaan koneen ääreen oikeasti kirjoittamaan. Jaiks! Tällä kertaa luvassa juttua viime syksynä Helsinkiin avatusta kahvilabistrosta Citypiesta. Jos tämä postaus ei vakuuta teitä kokeilemaan heidän all day brekua, niin ei sitten mikään!


Saimme tilaisuuden käydä bloggaajaporukalla testaamassa #Citypien nimikko-all day breakfastin workshopin merkeissä muutama viikko sitten, emmekä joutuneet pettymään. Annokseen kuuluu mieleisesi piirakka tai omeletti, kvinoasalaatti, hedelmäinen tuoremysli, brownie-pala ja vapaavalintainen kahvi tai tee. Ja kyllä, luit oikein, tämä kohtuuhintainen setti on tarjolla koko päivän, joka päivä. 


Ja niistä piirakoista... Taivaallista. Jo pelkkä se piirakan tuoksu ja puiset pöydät toivat mieleeni kodin ja äidin leipoman kinkkupiirakan, joka kruunasi viikonloppuillan lumileikkien jälkeen. Mielestäni useammassa paikassa pitäisi tarjoilla piirakkaa. Miksei? Jos palasesta aitoa voitaikinaa, maitoa, rehellistä lihaa ja tuoreita kasviksia voi tulla näin hyvä mieli, niin en halua enää koskaan tilata mitään vippaskonstiraakakakkuja kahvini kylkeen. 


Ehkä rivien välistä osasittekin lukea, että tämä tyttö tarvitsee pihvinsä. Kaikki meistä eivät ole vegaaneja, ja hyvä niin. Nykyään meidän lihansyöjien on kuitenkin vaikea "sulautua joukkoon", sillä pöydät ovat käntyneet ja kahviloiden tarjonnat muuttuneet. Citypie sen sijaan on ottanut huomioon kaikki eri kävijäkunnat maidottomilla, lihattomilla ja gluteenittommilla vaihtoehdoillaan.

Olen aina avoin kaikelle ja testaan enemmän kuin mielelläni kaiken maailman nyhtökauraburritot ja soippurilaiset (=soijapurilainen), mutta kun haluan kotiin, menen Citypie'hin.


Bisous,
Ida Christine

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta paikalta!

    ainoaxberg.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, täytyy mennä kokeilemaan kun suuntaan Helsinkiin päin! Tää ei nyt liity tähän, mut miten sä ja sun kaverit esim marianne, camilla, linda pääsette noihin bloggaajille järjestettyihin tilaisuuksiin tai eri merkkien tiedotustilaisuuksiin? Olisin nimittäin itekin ehkä tulevaisuudes kiinnostunu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti testata! Ja mitä noihin tapahtumiin tulee niin en yhtään tiiä sun lähtötilannetta, mutta niiden järjestäjät ottaa yleensä meihin somevaikuttajiin yhteyttä tai toisin päin. Joten kannattaa sekä työstää täysillä omaa juttuaan että myös kysellä mahdollisuuksien perään! :)

      Poista