1/29/2017

20 ASIAA, JOTKA OPIN 20 VUODESSA

Pyöreitä juhlistaessani päätin kasata yhteen postaukseen tärkeimmät 20 asiaa, jotka olen oppinut tähän astisen elämäni aikana. Toivottavasti löydätte listalta jotain, johon tekin olette saaneet elämältä oppitunnin tai jotain, jossa olisi vielä oppimisen varaa.


1. Älä ole liian ankara itsellesi. Kaikilla meistä on päivässä yhtä monta tuntia kuin Beyoncélla, mutta hyvin harvalla sellainen työtiimi taustalla kuin hänen kaltaisella staralla.

2. Joskus on okei olla allapäin ja väsynyt. Elämä ei ole täydellistä.

3. Se mikä ei tapa, vahvistaa. Joskus pidin tätä kliseistä sananlaskua typeränä, kunnes kohtasin oikean elämän vastoinkäymisen. Ja tässä sitä ollaan yhtenä kappaleena.

4. Aika auttaa. Usko minua.

5. Kaikkea ei tarvitse osata heti. Tämä on ollut kohdallani yksi vaikeimmista opetuksista, sillä mielestäni harjoittelu on aina ollut lahjattomien hommaa. Totuus on, ettei kukaan voi osata kaikkea ensi yrittämällä. Vaivannäkö palkitsee.


6. Ole positiivinen vaikeinakin hetkinä. Jälleen ajatus, joka sai kaltaiseni pessimistin aluksi purskahtamaan nauruun. Mutta totta se on. Ei kaikki aina ole niin huonosti kuin annat itsesi kuvitella. (Pikkuveli Niilo)

7. Aina ei voi voittaa, mutta aina voi oppia. Virheitä tapahtuu, mutta niitä ei auta jäädä märehtimään. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! (Petteri)

8. Ota vastuu teoistasi ja tekemättömyydestäsi. Vastoinkäymisen tullen tiedät kyllä ketä syyttää. 

9. Anna anteeksi, mutta älä unohda. Katkeruus ei johda mihinkään. Mennyt on mennyttä ja mitä pikemmin päästät siitä irti, voit jatkaa elämässäsi eteenpäin.

10. Ympäröi itsesi inspiroivilla ja aidoilla ihmisillä, joilla on oikeita unelmia. Teennäiset ihmissuhteet jääkööt teinivuosiin.


11. Älä ole kateellinen. Somevaikuttajana (if I may say) saan hokea tätä lausetta itselleni useammin kuin voisi kuvitella. Ei siksi, etten olisi tyytyväinen itseeni ja ulkonäkööni tai siihen, mitä omistan. Ihmisellä vain on luontainen tarve verrata itseään muihin ja rypeä huonoudessaan. Useimmiten siihen kuluu enemmän aikaa, kuin siihen, että oikeasti tekisit jotain omien asioidesi eteen. 

12. Do no harm but take no shit. Ja vastavuoroisesti niin makaa kuin petaa. Karman laki on armoton.

13. Sano mielipiteesi ja seiso sanojesi takana.

14. Go with the flow. Jälleen ajatus bloggaajan näkökulmasta Instafeedin suunnittelusta lomamatkan aikataulutukseen. Joskus vain pitää relata, eikä ajatella kaikkea etukäteen. Parhaat asiat nimittäin sattuvat nenän eteen usein yllättäen.

15. Mitä ikinä teetkin, tee se loppuun asti ja kunnolla. Anna kaikkesi, niin lopulta voit olla tyytyväinen panokseesi – lopputulemasta viis. (Äiti)


16. Kaikkia ei voi, eikä pidäkään miellyttää. Jos joku ei pidä sinusta, se on hänen ongelmansa. Älä muutu kenenkään takia. (Petterin isä)

17. Älä ole niin tosikko. Huumorilla pääsee usein helpommalla.

18. Itke. Silloin kun itkettää, niin pitää vain itkeä. (Äiti)

19. Naura. Elät vain kerran, miksi et nauttisi siitä ja anna muidenkin huomata se.

20. Rakasta. Rakasta perhettäsi, kumppaniasi, ja lähimmäistäsi. Rakasta elämää. Rakasta itseäsi. Lopulta vain rakkaus merkitsee, joten pidä huoli siitä, ettet unohda sanoa niitä kolmea pientä sanaa päivittäin.Bisous,
Ida ChristineKuvissa esiintyvä Sif Jakobs korvakoru saatu Korkeila Helsingin kultasepänliikkeestä. Toivon mukaan tämä särmikäs koru muistuttaa minua pysymään itsenäni ja erottumaan joukosta vielä seuraavat 20 vuotta. Bling it on, Life!

3 kommenttia:

 1. Tää oli kiva!! Yleensä en edes vaivaudu avaamaan tän tyyppisiä postauksia, koska sieltä löytyy aina samat "be happy"... :D Mutta tiesin että sulla on täällä jotain lukemisen arvosta ja niin olikin! Jihuu go Ida

  VastaaPoista
 2. Olet upea <3 Hyviä ajatuksia ja oivalluksia, monta kohtaa kolahti myös minuun!

  VastaaPoista
 3. Törmäsin tälle sivulle vain tarkistaakseni, että onko tällainen sivu oikeasti olemassa - törmäsin siihen eräässä toisessa yhteydessä.

  Mutta oot oikeasti mahtava! Monet noista oivalluksista tuntuivat miusta kliseisiltä ennen kuin näin ne siun "sanomana".

  VastaaPoista