6/07/2016

My Graduation 2016

Kolme lukiovuotta suorastaan vilahti ohitseni. Ennen kuin huomasinkaan, suuri päivämme oli koittanut ja olimme valkolakkeja vaille valmiit lukiosta. En oikeastaan löydä tähän postaukseen oikeita sanoja (vaikka lukio minut siihen kai valmistikin), sillä koko kokemus on ollut yhtä vuoristorataa ja täynnä suuria tunteita; niin hyviä kuin pahoja. Kaikesta selviytyneenä voittajana voin sanoa, että nämä kolme vuotta opettivat minulle paljon. Enkä puhu nyt ainoastaan kouluaineista, vaan ylipäätään ihmisenä olemisesta.

Opin paljon uutta itsestäni ja muista, ja nyt tiedän millaisilla ihmisillä tahdon itseni ympäröidä ja mitä asioita tulevaisuudessa tavoitella. Kaikki ei ole vielä kristallin kirkasta, but we're slowly getting there. Joka tapauksessa olen ylpeä itsestäni ja matkasta, jonka olen kulkenut. Toivon mukaan matka, joka on vielä edessä, näyttää parhaat puolensa, sillä aion nauttia siitä täysin rinnoin.


Dress Orsay
Shoes Zara
Jewelry Bijou BrigitteOnnea vielä kaikille ylioppineille! We did it!


Bisous,
Ida Christine
8 kommenttia:

 1. Sun blogisi on muuten aivan mahtava, mutta ulkoasu vähän tökkii: kuvat ovat aivan liian isoja ja hyppii minne sattuu - ihan tietokoneellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon itsekin tiedostanut ongelman. Rehellisesti sanottuna en toistaiseksi osaa laittaa kuvaa siihen suuruusluokkaan, että se näkyisi tietokoneella suht isona, mutta kuitenkin kokonaisena... Täytyy nyt pikimmiten aktivoitua tämän ulkoasun ja tekniikan suhteen!

   Poista
 2. Upeita kuvia susta! Ja onneks olkoon vielä kerran<3

  VastaaPoista
 3. Ootpa ollu nättinä! ❤ ja ihana mekkokin! Mun mielestä noi kuvat ainakin puhelimella on siistissä rivissä ja just sopivan kokosia, että ne näkee avaamattakin :D

  T. Japa

  VastaaPoista
 4. Oi ku kiva postaus! :) onnittelut

  VastaaPoista