3/22/2016

Stripes x Denim

Kevään ylppärit ovat pian takanapäin, sillä viimeinen kirjoitettava aine siintää puolentoista viikon päässä. Jäljellä on siis enää lyhyt ranska, joka kielenä on yksi vahvuuksistani. Niin hullulta kuin se kuullostaakin, niin melko rennoilla mielin kohti viimeistä koitosta tässä mennään.

Lukumäärän ja stressin vähentymistä halusin juhlistaa pitkästä aikaa uudella asupostauksella, nyt kun ulkonakin on aurinko muutamana päivänä näyttäytynyt ja lämpötilat nousseet. En kuitenkaan antanut auringonpaisteen hämätä, sillä etenkin Helsingissä meren läheisyydessä kuvatessamme tuuli oli viiltävän kylmä. Onneksi "jumalainen" kirpputorilöytöni, pitkä kelsitakki, tuli hätiin ja piti minut lämpimänä.


Obsessed with this hat!!


Coat vintage
Top Gina Tricot
Flares 2hand
Kicks Vagabond
Hat Brixton
Bandana old


Kuvauspaikaksi löysimme ihanan Pariisihenkisen porttikongin, joka yllättävää kyllä sopi asuuni jopa paremmin kuin alkujaan suunniteltu merimaisema hahah.


Toivottavasti kaikkien kirjoitukset ovat sujuneet hyvin ja jaksatte vielä tsempata; ei enää kauaa niin tää lukio on paketissa! Ja lopussa se kiitos seisoo. ;)Bisous,
Ida Christine
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti