8/03/2015

Bohemian Turqoise Nails


Pitkästä aikaa blogin parissa! Vietin siis heinäkuun viimeisimmät kaksi viikkoa perhelomalla Espanjan lämmössä. Pelkkää rentoutumista loma ei tietenkään ollut, vaan pänttäsin samalla syksyn kirjoituksiin. Vaikka hotelli olikin sama kuin viime vuonna, tutussa ja inspiroivassa ympäristössä sain otettua paljon hienoja kuvia, joista osan olettekin jo varmaan nähneet Instagramissani (@idachristines).

Kynsistä voitte jo huomata, että eräs kuluneen kesän hitti-ilmiöistä on nyt iskenyt minuunkin - boheemi hippityyli! Tiedän, ettei trendi viehätä kaikkia, mutta en voisi kuvitella mitään sen rennompaa kesätyyliä, kuin valkoisen pitsisen mekon yhdessä bootsien, leveälierisen hatun ja runsaiden turkoosikorujen kanssa puettuna. Jollain tasolla uskon horoskooppeihin, ja mikä ironisinta, turkoosi on vesimiehen onnenkivi! Rauhasta ja rakkaudesta inspiroituneena loihdin itselleni nämä räväkät kynnet, jotka sopivat myös loppukesän lämpimiin iltoihin (nyt kun kesä vihdoin saapui Suomeenkin).


Turkoosikynsien pääosaa näytteli Pariisin tuliainen, KIKO:n kynsilakka sävyssä nro 526.


Mukana myös:
Essie Blanc (joka on jo kovaa vauhtia loppumassa...!)
Depend 223
+ permanenttitussi


Näissä kynsissä helpoin tapa näyttää, kuinka sain ne aikaan, oli numeroida sormet ja piirtää vasemman käden kynsiin aloituspisteet, joista kukin kuvio alkaa. Näissä kynsissä luovuus oli kova sana! Mitä erikoisemmat kynnet ovat, sitä enemmän ne täydentävät hippityylin huoletonta meininkiä.

1. Peukalo. Kolmiokuvio hopeaviivalla.
2. Etusormi. Ristikkokuviointi turkooseilla pisteillä.
3. Keskisormi. Turkoosia kynttä ympäröivä musta kehä.
4. Nimetön. Pystysuora viiva turkoosilla kolmiolla.
5. Pikkurilli. Yksinkertaiset nuolikuviot hopean hohtoisella pohjalla


Päättämiesi pohjavärien kuivuttua aloita piirtämällä tussilla (tai ohuella siveltimellä/hammastikulla) kuvioiden aloituspisteet. Ota vakaa asento ja ei muuta kuin piirtämään! Tussin kuivuttua täydennä kynnet yksityiskohdilla, kuten nuolilla ja viivoilla. Et voilà! Päällyslakkaa voit lisätä lopuksi, mikäli et käyttänyt tussia, sillä itselläni se vain sotki kuviot. See what I did there? Haha.


Älä unohda stailata kynsiäsi kauden värikkäisiin asusteisiin!


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Bisous,
Ida Christine





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti