3/02/2015

Fifty Shades of Grey

Sunnuntaina vietin laatuaikaa tyttöjen kanssa stadissa. Kävimme pikaisesti kahvilla Kampin Johto Caféssa, jonka jälkeen menimme katsomaan superkohutun Fifty Shades of Grey -elokuvan. Tässä kuitenkin ensin muutama kuva sunnuntain asustani, johon olin hakenut inspiraatiota elokuvan nimestä ja sen värimaailmasta.

Tästä pääset oikeaan tunnelmaan!




Paita Vero Moda | Neule Cubus | Villakangastakki kirpputori | Nahkaleggingsit Only | Nilkkurit Din Sko | Hattu kirpputori | Huivi Turkista | Laukku Vero Moda


☆ 3 / 5

Fifty Shades of Grey ei ollut missään nimessä huono elokuva, mutta ei siitä mitään maailman mahtavintakaan fiilistä jäänyt. Leffateatterista poistuessani olotilani oli lähinnä hämmentynyt. Intensiivinen ja paikoittain jopa ahdistava tunnelma hallitsi elokuvaa, johon sisältyi runsaasti seksikohtauksia. Olin toki osannut odottaakin niitä, mutta en ihan niin rankalla tavalla. Osa kohtauksista meni hieman yli ja oli mielestäni mauttomia.

Elokuva oli silti toteutettu hyvin, juoni oli kokonaisuudessaan nokkela ja hieman tuntemattomammat näyttelijät sopivat rooleihinsa. Extraa elokuva saa ehdottomasti musiikkiraidastaan! Se on aina tärkeä osa elokuvaa ja sen tunnelmaa, ja Fifty Shades of Greyn musiikissa oli mielestäni onnistuttu loistavasti. Kaiken kaikkiaan elokuva oli näkemisen arvoinen ja hyvin mieleenpainuva. Loppu jäi niin kesken, ettei ole muita vaihtoehtoja kuin mennä katsomaan seuraavakin osa!


Bisous,
Ida Christine

3 kommenttia:

  1. Kannattasko vaikka ensimmäiseksi lukee koko trilogia. Kirjana todella paljon antoisampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Roosa, mutta itse tykkään enemmän katsella elokuvia, kuin lukea kirjoja. Tämä riippuu ihan ihmisestä ja omista mieltymyksistä :) Ja mitä tulee Fifty Shades of Greyhin, niin sain siitä ihan tarpeeksi irti näin elokuvaversionakin.

      Poista
    2. Tottakai meitä on moneen. Elokuva ei mielestäni antanut oikeaa kuvaa teoksesta!

      Poista