2/11/2015

Primadonna Prom nails


Taas kynsipostausta..! Viime hetken valmistautumiset wanhoihin ovat nyt virallisesti alkaneet. Otin tänään itselleni aikaa hurjat 3 tuntia ja sain aikaan ehkä kynsihistoriani upeimmat tekojalokivikynnet! Olen melko ylpeä niistä, sillä ne onnistuivat ilman sen suurempia kommervenkkejä, ja ne sopivat täydellisesti kananpojan keltaiseen mekkooni.

Tässä siis vaihe vaiheelta, kuinka voit itse tehdä loistokkaat juhlakynnet :)


Kynsissäni käytin Peggy Sagen Brilliant Top Coat -aluslakkaa ja päällyslakkana Mavalan sävyä 179 Lemon Cream, sekä nimettömien jalokivikoristeluissa Dependin läpinäkyvää, hopeakimalteista lakkaa. Kynsijalokivet ovat Dependin 114 Rhinestones -pakkauksesta, ja suuremmat liimattavat timantit ovat 3M merkkisiä, jotka ostin joskus muinoin Biltemasta.


Kun päällyslakka on kuivunut (itse laitoin sitä 3 kerrosta), lisää nimettömiin kolme suurempaa timanttia. Jatka sitten lisäämällä makusi mukaan pienempiä timantteja niiden ympärille. VINKKI: Tässä loistavana apuna toimii kajaali, jolla on helppo tarttua pieniin timantteihin ja asettaa ne kynnelle.


Kun timantit ovat paikoillaan, laita vielä kimalteista lakkaa niiden päälle, jotta timantit pysyvät varmasti kiinni. Se myös lisää ihanasti niiden säihkettä ;) Lakkaa lopuksi muut kynnet kirkkaalla kynsilakalla ja asettele kynsien yläreunaan pisaran muotoiset timantit. Sivele vielä varmuuden vuoksi jokaiseen kynteen kirkasta lakkaa. Voilà!

Vaikka ohje olikin simppeli, niin korukivien asettelu vei tosi kauan. Siksi tällaisten kynsien tekemiseen kannattaakin varata aikaa vähintään pari tuntia.

Toivottavasti kaikki teistä saa viettää ihanan ja ikimuistoisen Wanhojen päivän tai ainakin pääsette ihailemaan pukuloistoa!

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti