12/31/2014

New Year's Resolutions

Ajattelin, että voisin tänä vuonna hyödyntää blogiani listaamalla tänne tavoitteeni ensi vuoden suhteen. Ehkä saan tällä keinolla jopa itselleni innoitusta toteuttaa ne, kun ovat kerran julkisesti nähtävillä :D

Vuonna 2015 lupaan...

1. Liikkua enemmän. Luultavasti aikaa tai rahaa salikorttiin ei ole, mutta käyn kerran viikossa jumpassa. Sen lisäksi teen omatoimisia harjoituksia kotonaja käyn lenkillä.

2. Opetella laittamaan ruokaa ja leipoa enemmän. Tulevaisuutta kohden on korkea aika oppia laittamaan ruokaa itse, ja oppia myös hyödyntämään kaapista löytyviä aineksia.

3. Tehdä enemmän aikaa läheisilleni. Lukion alusta lähtien olen unohtanut pitää yhteyttä kauempana asuviin ystäviini, ja samaa koulua käyviä hyviä ystäviänikin olen ehtinyt tapaamaan vain harvoin. Perheelle ja Petterille on jäänyt usein aikaa vain viikonlopuille, ja silloinkin läksyt ja kouluprojektit tuntuvat kaatuvan niskaan. Yritän olla tehokkaampi koulun suhteen, enkä vaadi itseltäni liikoja, jotta aikaa jää muuhunkin elämään.

4. Opiskella ja tehdä töitä ahkerasti. Vapaa-aikaa unohtamatta pyrin jatkamaan samaan malliin ja pidän tavoitteet korkealla. Tähtään hyviin numeroihin, mutten stressaa liikaa. Töissä käyn aina, kun mahdollista, sillä rahan tarve on suuri...

5. Säästää rahaa. Pyrin pitämään kuukausibudjettini mahdollisimman pienenä, 10-20e/kk, jos sitäkään. En retkahda turhiin ostoihin, sillä Pariisin matka pysyy tiukasti tähtäimessäni.


Kuva on otettu muutama vuosi sitten NOKIA-puhelimellani...! Voitteko kuvitella...

Railakasta uutta vuotta kaikille, nähdään ensi vuonna! ;)

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti