11/21/2014

Snuggle up

Tunnelmaa tuovat kynttilät, lämpimät sukat, hyvä leffa ja herkkuja. Välillä vain on ihana jäädä kotiin ja käpertyä viltin alle, varsinkin pakkasten kiristyessä talvella. Tässä postauksessa näätte, miten mä yleensä tykkään viettää viikonloppuillan kotona rentoutuen :)


Viimeisestä kuvasta vielä sen verran, että jos pohditte mitä leffaa tekisi mieli katsoa tänä viikonloppuna, niin siinä on ainakin muutamat mun suosikit, joissa on tarjontaa vähän jokaiseen makuun! :)

Pitkästä aikaa saan viettää perjantai-illan kotona murehtimatta seuraavaa koetta, sillä kakkospalkki on mulla tyhjänä, ja huomenna luvassa on työpäivä. Toisen jakson koeviikko onkin siis päässyt jo alkamaan, ja sen aiheuttaman kiireen ja stressin takia ei viime viikolla jäänyt aikaa postaamiseen :( Lisäksi on tosi vaikea päästä koulun jälkeen kuvailemaan mitään ulos, kun kolmen maissa alkaa jo hämärtää... Tänään mulla oli b-ruotsin kolmoskurssin koe ja tuntuu, että se meni kyllä tosi hyvin :) Myös ensilumi satoi tänään! Toivon vaan, että joulunakin olisi lunta...

Kaiken kaamoksen keskellä toivotan kuitenkin kaikille hyvät viikonloput ja kaikille lukiolaisille tsemppiä koeviikkoon!

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti